Parfym

Dolce & Gabbana - lyxig parfym för alla tillfällen

     
Dolce & Gabbana är ett av de allra äldsta och mest populära märkena på parfym och har så varit i ett par decennier. De har till och med vunnit priser och utvecklat många olika kollektioner av dofter. Dolce & Gabbana gör parfym för både herrar och damer och de håller samma höga kvalitet som deras kläder och accessoarer.

Många av deras olika sorter har funnits i många år och är fortfarande väldigt omtyckta. Jämfört med andra märken har de ganska många att välja mellan så var och en bör kunna hitta en favorit. Gemensamt för dem är att de är tidlösa och klassiska och alltid är rätt oavsett rådande trender. Naturligtvis har de även andra produkter såsom deodoranter och body lotion med samma dofter.

Designen på flaskorna är enkel, stilren och väldigt ”oflashig”. De försöker inte vara pråliga utan kör på det fräscha stuket.


Dolce & Gabbana nr 3

En populär doft från Dolce & Gabbana är den som kallas nr 3. Det är faktiskt en unisexparfym som passar att använda till vardags. Doften är fruktig, frisk och blommig på samma gång och innehåller även mysk på ett hörn. Ett annat namn för den är L’impératrice vilket betyder kejsarinnan och är till för den som vill sticka ut lite grann. Ett annat exempel på en damparfym från Dolce & Gabbana är Sicilysom introducerades år 2003. Den har en blommig doft bestående av bergamott, kaprifol, jasmin och mysk. Den är romantisk men då den innehåller vissa trädiga toner är den ändå passionerad, inspirerad av temperamentet och klimatet nere vid Medelhavet. Sicily är för den äventyrslystne som ändå har klass. Den symboliserar den tuffa, starka kvinnan.

Dolce & Gabbana Sicily


Dolce & Gabbana – The One

En av Dolce & Gabbanas allra mest populära och välkända parfymer är The One. Då den lanserades år 2006 var Gisele Bündchen modellen som var ansiktet utåt för doften. Hon fick symbolisera den mäktiga kvinnan, amasonen med ett orubbligt självförtroende. Sedan introduktionen har den blivit alltmer omtyckt.

The One innehåller väldigt många olika noter som kan vara svåra att sätta fingret på. Det är det som gör den lite mystisk. Å ena sidan har den en varm och tung sida av plommon och mysk men någonstans bryter den friska doften av vanilj igenom. The One är inte speciellt fruktig utan i så fall mer orientalisk.

The One parfym Gisele


Rose The One är en annan, mer romantisk parfym. Den har marknadsförts med hjälp av skådespelerskan Scarlett Johansson. Man ville lansera den som mer flickig och oskyldig än originalet. Den är något fruktigare än sin föregångare.

The One parfrym Scarlett


Dolce & Gabbana The One kan användas till vardags men passar även till fest. Det är en modern doft som ändå hållit i många år.
Parfym online Billig parfym Köpa parfym Dolce & Gabbana parfym