Parfym

Billig parfym online

     
Billig parfym behöver verkligen inte nödvändigtvis vara dålig parfym. Köper du din parfym online kan du räkna med att den blir billigare. Det finns också webbshoppar där man kan köpa små provflaskor. Per milliliter blir det då naturligtvis dyrare men själva priset blir lägre och är man nyckfull eller använder parfym sällan kanske man är en sådan som aldrig någonsin hunnit använda upp en hel flaska innan den blir dålig. Den kanske blir stående som ett dåligt samvete i badrumshyllan.

Många tror att man ska kunna handla billig parfym på tax free (eller duty free som det heter). Och visst är det billigare men det är ändå en fysisk affär med fasta omkostnader. De kan inte ge dig samma specialerbjudanden som när du handlar online. Dessutom brukar shoppar på nätet ha ett större utbud av lite mindre, obskyra märken.


Märken på billig parfym

Det finns ett antal parfymmärken som är lite billigare än de riktigt stora men som ändå är populära och bra. Några exempel på billig parfym finns hos Parfym.se. Där hittar vi Beckham Signature Story som kostar 149 kronor för 30 ml. Eller vad sägs om Benetton Sport eller Colors som kostar endast 99 kronor för 100 ml. Andra kända, inte alltför dyra märken som finns där är Chloé, Victoria Secret och Max Mara.

Dofterna delas in i blommig, kryddig, fruktig och aromatisk och du får även vägledning gällande när parfymen passar att ha på sig. Tänk på att många butiker som säljer parfym online har fri frakt om man handlar för mer än ett visst belopp. Så ibland kan det vara roligare att lägga några extra kronor på något extra och skippa frakten.

Prova också Tradera där du kan hitta billig parfym av de stora märkena. De är dock populära och ibland går priset upp en hel del. Se också till att inte köpa för gamla flaskor då doften brukar förvrängas med tiden.


Små flaskor med parfym

Letar du efter små flaskor av parfym så att du slipper köpa en hel? Du kanske vill testa dig fram för att se vilka märken du gillar innan du slår till på en full-sizeförpackning? Det kanske inte blir speciellt billigt men priset per flaska blir definitivt lägre. En sådan shop är ParfumFlacons som egentligen är tysk men även skickar till Sverige. De har också rea på många dofter.

På webbshopen Brallis.se kan man sortera listan så att den visar billigaste parfymen först. På så sätt kan du hitta utav de allra lägsta priserna som finns online. Glöm bara inte bort att titta efter hur många milliliter flaskan innehåller innan du slår till. Precis som när man tittar på kilopriser i mataffären. ;)
Parfym online Billig parfym Köpa parfym Dolce & Gabbana parfym